ІСГС НААН
ПРО УСТАНОВУ
ГОЛОВНА
ПРО УСТАНОВУ
КОНТАКТИ
БІБЛІОТЕКА
ПОСЛУГИ
ПРОДУКЦІЯ

Златсон

артикул: SKU 0030C

Тип гібриду
трьохлінійний

Вегетаційний період
110 - 113 днів

Урожайність
4,7 т/га

Посухостійкість
Стійкість до хвороб
Стійкість до осипання
Стійкість до вилягання
8-9
7-8
8-9
8-9
Вміст олії - 48,4%
Діаметр кошика - до 23 см
Стійкий до вилягання
і висипання насіння
Добре переносить стресові погодні умови
Златсон соняшник
← назад
Замовити
Консультація
менеджера
Златсон
артикул: SKU 0030С
Тип гібриду
трьохлінійний
Вегетаційний період
110 - 113 днів
Урожайність
4,7 т/га
Посухостійкість
Стійкість до хвороб
Стійкість до осипання
Стійкість до вилягання
8-9
7-8
8-9
8-9
Вміст олії - 48,4%
Діаметр кошика - до 23 см
Златсон
Замовити
Середньоранній високоврожайний гібрид лінолевого типу, олійного використання. Сорт виведений Інститутом рослинництва ім. В. Я. Юр'єва НААН України.

Стійкість до вилягання - висока. Високостійкий до осипання, несправжньої борошнистої роси, вовчка. Посухостійкий, витривалий до ураження кореневими гнилями. Висока стійкість до несправжньої борошнистої роси, толерантний до гнилей кошика. Лушпинність - 23%.

У Державному Реєстрі сортів рослин України з 2014 року.
Зона вирощування
Соняшник
степ, лісостеп
170 см
Стиглість
середньоранній
Тип
олійний
Оригінатор
Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр'єва НААН
Маса 1000 зерен
55 - 60 г
Генетична стійкість до несправжньої борошнистої роси (місцева та європейська раси)
до 23 см
48,4%
Висота
Кошик
Вміст олії
Густота посіву - 50 тис. рослин/га (степ), 55 тис. рослин/га (лісостеп).
Урожайність - 4,7 т/га.

Сівба батьківських компонентів на ділянках гібридизації у два строки. Материнський компонент висівають після появи сходів батьківської ліні. Співвідношення материнських і батьківських рядків на ділянках гібридизації може бути 6:2; 8:4; 10:2; 12:4.

Рекомендований для вирощування в степовій та лісостеповій зонах України.

Рекомендації щодо вирощування

Система захисту овесу
Натисніть на зображення, щоб збільшити його
Контакти менеджера
+380668285098
Надіслати
E-mail: