ІСГС НААН
ПРО УСТАНОВУ
ГОЛОВНА
ПРО УСТАНОВУ
КОНТАКТИ
БІБЛІОТЕКА
ПОСЛУГИ
ПРОДУКЦІЯ
Click to order
Ваше замовлення
Total: 

Феєрія

артикул: SKU 0070SY

Апробаційна група
glandacea Mikh.

Вегетаційний період
111 - 120 днів

Урожайність
2,7 - 3,5 т/га

Холодостійкість
Посухостійкість
Стійкість до хвороб
Стійкість до вилягання
7-8
7-8
8-9
7-8
Олія - 22-23%
Сирий протеїн - 39-40%
Стійкий до посухи,
вилягання та осипання
Стійкий до хвороб та шкідників
Феєрія соя
← назад
Замовити
Консультація
менеджера
Феєрія
артикул: SKU 0070SY
Апробаційна група
glandacea Mikh.
Вегетаційний період
111 - 120 днів
Урожайність
2,7 - 3,5 т/га
Холодостійкість
Посухостійкість
Стійкість до хвороб
Стійкість до вилягання
7-8
7-8
8-9
7-8
Олія - 22 - 23%
Сирий протеїн - 39 - 40%
Феєрія
Замовити
Опис
Характеристики
Урожайність
Середньостиглий сорт зерно-кормового (універсального) та харчового призначення. Виведений Інститутом сільського господарства Степу НААН України.

Стійкий до переноспорозу, септоріозу, бактеріозу, фузаріозу, вірусної мозаїки, пошкодження шкідниками. Форма куща проміжна. Підсім'ядольне коліно - фіолетове. Колір стебла і опушення - світле, сіре. Облистняність рослин середня. Листок - трійчастий яйцевидної форми заокруглений. Суцвіття - китиця, квітка - фіолетова. Кількість продуктивних вузлів - 16-22 шт. Форма насіння - округло-опукла. Колір насіння жовтий. Рубчик - овальний. Забарвлення рубчика коричневий.

У Державному Реєстрі сортів рослин України з 2015 року.
Зона вирощування
степ, лісостеп, полісся
детермінантний
Стиглість
середньостиглий
Оригінатор
Інститут сільського господарства Степу
Маса 1000 насінин
130 - 150 г
Високий рівень стійкості до посухи, вилягання та осипання
70 - 90 см
15 - 21 см
Висота
Кріплення
нижніх бобів
Тип росту
Соя
Рекомендована норма висіву 550 - 600 тис./га.
Урожайність - 2,7 - 3,5 т/га.

Пропонується для вирощування на насіння, кормові та харчові цілі. Добре себе почуває після озимих.

Рекомендований для вирощування в степу, лісостепу та поліссі.

Рекомендації щодо вирощування

Контакти менеджера
Надіслати
E-mail: