ІСГС НААН
ПРО УСТАНОВУ
ГОЛОВНА
ПРО УСТАНОВУ
КОНТАКТИ
БІБЛІОТЕКА
ПОСЛУГИ
ПРОДУКЦІЯ

ДК Бурштин

артикул: SKU 0020CN

Тип гібриду
простий модифікований

ФАО
350

Урожайність
14,7 т/га

Стійкість при перестої
Стійкість до вилягання
Холодо-, посухо-, жаростійкість
Стійкість до хвороб та шкідників
7-8
7-8
7-8
9
Крохмаль - 73,4%
Білок - 8,2%
Стійкість до вилягання
і засушливих умов
Високий потенціал урожайності
ДК Бурштин кукурудза
← назад
Замовити
Консультація
менеджера
ДК Бурштин
артикул: SKU 0020CN
Тип гібриду
простий модифікований
ФАО
350
Урожайність
14,7 т/га
Стійкість при перестої
Стійкість до вилягання
Холодо-, посухо-, жаростійкість
Стійкість до хвороб та шкідників
7-8
7-8
7-8
9
Крохмаль - 73,4%
Білок - 8,2%
ДК Бурштин
Замовити
Простий модифікований гібрид на стерильній основі з повним відновленням фертильності пилку. Сорт виведений Інститутом зернових культур НААН України та Інститутом сільського господарства Степу НААН.

Гібрид характеризується високою стійкістю до посухи, вилягання та ураження хворобами (іржа, летюча сажка, пухирчаста сажка, стеблова гниль, гельмінтоспоріоз), до заселення метеликом кукурудзяним.

У Державному Реєстрі сортів рослин України з 2018 року.
Зона вирощування
Кукурудза
степ, лісостеп
20 - 22 см
14 - 18 (по 38-44 зерен)
Стиглість
середньостиглий
Оригінатор
Інститут зернових культур НААН, Інститут сільського господарства Степу НААН
Маса 1000 зерен
300 - 310 г
Інтенсивна вологовіддача на єтапі повної стиглості
240 - 250 см
95 см
Качан
Висота
Висота
кріплення
Кільсіть рядів зерен
Рекомендована передзбиральна густота в зоні Степу 50 - 55 тис. шт/га, Лісостепу 70 - 75 тис. шт/га.
Урожайність - 14,7 т/га.

Добре реагує на покращання умов вирощування. Вологовіддача на етап повної стиглості інтенсивна, що означає швидке скидання вологи. Качан формується з 14-18 рядів, з виходом зерна 81-83%.

Рекомендований для вирощування в степовій та лісостеповій зонах України.

Рекомендації щодо вирощування

FMC технологія захисту кукурудзи
Натисніть на зображення, щоб збільшити його
Контакти менеджера
Надіслати
E-mail: